Kompetens med stort hjärta!

Vi på Digital Poster erbjuder innovativa lösningar inom digital signage och film, animering, webb och interaktion. Vi har lång erfarenhet och stort kunnande inom såväl stora som små projekt.

Film och animering

Presentationsfilm


En bra presentationsfilm är filmen om ert företags styrkor och som berättar er historia, som tydligt presenterar er på ett sätt som kunden förstår.

Vi besitter kunskapen och erfarenheten för att skapa en presentation som engagerar och övertygar dina kunder – såväl nya som gamla.

Reklamfilm


Oavsett om du behöver en reklamfilm för TV, Digital Signage eller Sociala Medier så hjälper vi dig.

Vi har lång erfarenhet av filmning och animering och är med dig genom hela processen om du önskar, från storyboard och brainstorm till animering, redigering och publicering.

Explainervideo


En explainervideo är ett effektivt och enkelt sätt att förklara Er verksamhet. Vad ni gör, hur era tjänster eller produkter fungerar och hur dina kunder kan använda dem – information, support och marknadsföring i ett!

För att du ska förstå precis vad vi menar har vi gjort en explainervideo som förklarar vad en explainervideo är.

Klicka här om du vill se den!

Utöver att vi filmar, producerar, redigerar och animerar så tar vi oss gärna an andra typer av filmrelaterade uppdrag t.ex. drönarfilmning, greenscreen, intervjuer, inspelning av podcasts, postproduktion m.m. Tveka inte att kontakta oss om du har en spännande idé som du behöver hjälp att realisera!

Digital signage

Vi på Digital Poster är helhetsleverantörer inom Digital Signage. Vi tar oss an alla typer av projekt från stora utomhusskärmar till komplexa videoväggar och skärmar för information och marknadsföring. Vi utgår alltid från era behov och skapar en lösning som är anpassad för just er.

Digital skyltning

Digital signage i butiken, på kontoret, i gallerian eller restaurangen är en produkt som snabbt växer i popularitet.

Att byta ut din traditionella skylt och anslagstavla mot digital signage betyder att du på ett snabbt, enkelt och miljövänligt sätt kan informera kunder, besökare och anställda med dagsaktuell information.

LED-skärmar

Vi projekterar och levererar även alla typer av LED-skärmar, för såväl inomhus- som utomhusbruk med lösningar för montering – på stativ, fasad, tak m.m. Vi tar hand om hela projektet från idé till montage och driftsättning.

Vi hyr även ut LED-skärmar till mässor, evenemang och konserter. Från 2 m² upp till hela 30m² kan du vara säker på att synas, oavsett i vilken miljö skärmen ska placeras.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Interaktiva kiosker

Den perfekta blandningen av digitalt och print. Kombinera annons, hemsida eller annan interaktiv lösning på touch-skärm tillsammans med tryckt information som broschyr eller magasin. Passar för såväl flygplatser och mässhallar som restauranger och hotell. 

En digital kiosk är en perfekt lösning för dig som enkelt vill dela med dig av information till dina kunder eller besökare på ett interaktivt och överskådligt sätt. Möjligheterna med en kiosk är nästintill oändliga!

Spel & interaktion

En film är ett effektivt sätt att nå ut med sitt budskap, men det passar inte alla scenarion. Ibland kan det krävas något annat, för att skapa kontakt och tränga igenom bruset. Då är en interaktiv lösning eller ett spel rätt väg att gå! Vi skapar allt från skräddarsydda spel till interaktiva bokningssystem.

Spel

Det perfekta mediet om man vill skapa möten med den yngre generationen! Vi skapar och skräddarsyr spel för just ditt syfte och för ditt företag.

Vi kan även koppla spelen till topplistor för att underlätta driften av tävlingar etc.

Interaktiva lösningar

Behöver du ett skräddarsytt bokningssystem? En informationscentral att ha i er foajé? Eller kanske en produkt-presenterare?

Vi skapar interaktiva lösningar för just dina behov.

Responsiva hemsidor

Det sägs att man aldrig ska döma en bok efter omslaget, men faktum är att det tar cirka 50 millisekunder (det är 0,05 sekunder) för en användare att avgöra om hen gillar en hemsida eller ej, om hen ska stanna eller lämna hemsidan.

Därför är det viktigt att göra ett gott första intryck, och det är precis vad vi kan hjälpa dig med.

Vi har god erfarenhet av att designa och koda hemsidor som är tilltalande att titta på och enkla att använda. Vi säkerställer att hemsidan är anpassad för såväl mobiltelefon, som dator och surfplatta.

Vi erbjuder fullt anpassningsbara hemsidor

  • Unika designer – anpassade för ert företag.
  • Responsiva – ser bra ut på alla olika skärmar och enheter! Mobiltelefoner, datorer och surfplattor.
  • WordPress som publiceringsverktyg, så att ni själva kan ändra och lägga till innehåll.
  • Vi är lyhörda och kan skapa speciallösningar för de flesta scenarion.

Har vi lyckats väcka din nyfikenhet? Om du har några idéer eller frågor, tveka inte att kontakta oss!